Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Váš blog je snůška krasořečnických frází, které na první pohled vypadají moc hezky, ale v reálném životě neobstojí.

7 1
možnosti
Foto

Ano, lepší je říct, nejde to a zůstat dítětem! Vaše volba! Nevím, ale čemu potom říkáte reálný život? :-)

0 0
možnosti
DK

Já totiž nechápu, co znamená dospět, zda se dívat a posuzovat kriticky a sebekriticky nebo psát jen bláboly....Fakta jsou jasná: neberou mne obrázky nastrčených dětí, protože vím, že máme své v dětských domovech, nebere mne jejich válka (protože ti mladí a dobře oblečení muži míří místo do války, tak do Evropy) a z dějin neznám, že by utíkalo tolik lidí (myslím tím I. a II)...za sebe mohu říct, že jsem hrdá na to, že jsem Češka, že máme krásnou a historickou kulturu a nepotřebuji obohacovat nějakými migranty ať Syřany nebo ostatními...

8 2
možnosti
Foto

Najednou jsou všichni drdí a kde byla Vaše hrdost loni? ;-D

0 0
možnosti
AK

Mám doma arzenál zbraní a dostatek střeliva, takže strach opravdu nemámR^

3 0
možnosti
MB

Hezky napsáno, to jim říkám už několik let, že by měli začít hledat chybu především v sobě a nesvalovat své frustrace na okolní svět (momentálně jsou na ráně uprchlíci, Sobotka, EU, nejnověji Turecko, předtím to byl Havel, Klaus, ODS, Romové, Ukrajinci, komouši, ...). Stejně ten článek nepochopí, i diskuze to krásně ukazuje. Hezký den. ;-)

1 3
možnosti
Foto

Hlavně  Vy, Béreši, byste měl hledat chybu sám u sebe a konečně dospět. 

Není možné, aby se člověk, který si hraje na seriózního terapeuta, vyjadřoval jako poslední dlaždič.

4 1
možnosti
Foto

Hezky napsáno, KARMU jsem dal rád. Popsala jste to dobře, jen jste se poněkud dostala mezi "sluníčkáře", které sama asi moc nemusíte a je to tak trochu jako u Cimrmana.

Pak je ještě jedna rovina, Taková malost, kterou si postižený nikdy nepřizná. Ono vůbec mnoha lidem nejde přiznat si vlastní nedostatky a chyby a tak tu máme kvantum odborníků na všechno a znalců všeho. Většinou se tu i jinde projevují kategorickými stanovisky, hodnocením situace a východisky postrádajícími barevnou škálu a obrovsky vzdálenými od reality. A takoví vám budou vyčítat cokoliv a kritizovat i použité fonty :-), prostě jen aby kritizovali. Oni zde přece formují názory ostatních a určují běh dějin. Že se dějiny ubírají vlastním směrem a na ně úplně kašlou si nepřipustí a slyšet nechtějí. A tak dál v naší krásné, leč politicky ne příliš významné zemičce piklí a světodějí se ve své ulitě (ani na tu příslovečnou věž se nezmůžou) a s jistotou vlastní jen velmi malým dětem napadají nositele jiných a opačných názorů a usínají hřejivě natěšení, jak to zase všem natřeli.

Nechápou, že o tom život není. Oni totiž neumějí naslouchat ostatním, protože jen sebe považují za nositele těch jediných správných názorů a řešení.

A protože se množí jak trpaslíci, tak posíleni davem dál domněle točí kormidlem zeměkoule a hýbají dějinami. 

Dokud budou v převaze, dotud se budeme bahnit v současném marasmu bez naděje na výrazné zlepšení.

Mějte se. :-)

2 2
možnosti
DK

:-)Cely prispevek kritizujete ty co kritizuji.. Skoda, ze nejste vice tolerantni:-/.

5 1
možnosti
DK

Nemam pocit, ze verim politikum a bezmezne k nim vzhlizim. V sebe verim, ale to preci neznamena, ze to staci. Vlada bohuzel ovlivnuje spousty veci, co se me primo dotykaji. Takze nestaci si hledet sveho.

4 0
možnosti
DK

A cetl jsem to cele:-). Jak tak koukam na odpovedi, je to asi vhodne zminit:-).

0 0
možnosti
Foto

K73a44r12e42l 36R47a21d17a

29. 11. 2015 2:05

Nevím, v jaké sociální bublině žijete, ale pokud máte strach, mluvíte za nepatrnou část lidí. Já naopak pozoruji něco zcela jiného. Nemáme strach, že nás politici zradí. Máme vztek, že už nás zradili a tu zradu stále prohlubují. Náme vztek na hlupáky, kteří politikům poklonkují a jejich zradu hájí. Máme vztek, protože víme, že ta zrada bude vykoupena životy neviných. Máme vztek na přihlouplé vítače, ze kterých musejí mít přivandrovalci hroznou legraci. Máme vztek, že za tu trošku svobody, kterou ještě máme, budeme muset zase bojovat. A komu by se chtělo jít bojovat a naszovat krk.

21 1
možnosti
Foto

Nejhloupější koment a má nejvíc lajků! Hmmm, to jste frajeři! ;-D

0 4
možnosti
Foto

Dost dobře napsáno, jsme jako děti - tedy národ, ona většina - budete podrobena zdrcující kritice, tedy to co ti kritizující rozumí pod napsaným. Těžko si připustí, že jednají nedospěle. karma ;-)R^

1 12
možnosti
Foto

No, dětí víc než dost! Vidím zatím 8 mínusových bodů od dětí!;-D

0 1
možnosti
RM

R10o34m36a42n 39M98á82c72a

29. 11. 2015 1:26

karma a hezky napsano :-)

0 4
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1853x
Podnikám, přemýšlím, pracuju, píšu, maluju bavím se a sním . Pět let věnovaných studiu Muzeologie na MU se neminulo účinkem, nicméně oboru se nevěnuji. Už několik let se pokouším o nemožné, zbohatnout intenzivním prodejem čehokoli ... :) viz:Musíš to mít!  www.musistomit.cz Když náhodou nepracuji, což je stav opravdu výjimečný, tak se zajímám o svět kolem sebe.Baví mě historie psychologie sociologie architektura, umění a ve všem jsem lajk!  Navíc píšu statusy na FCB a instagram piju víno a i o něm něco vím, a píšu špatnou poezii, evidentně.  Vyšla mně sbírka básní: Hledání, kterou nikdo nechce! :D Politika mě zajímá, ale já nezajímám ji. Díky tomu, mě nechává úplně v klidu. :) Miluju zábavu a humor, který se snažím nikdy neztrácet.

Najdete mě taky tady: 

https://www.facebook.com/mischa.sancheess

https://www.instagram.com/mischasancheess/